Cursusprijzen

Cursus Chinese taal en cultuur
Duur
Per les p.p., exclusief lesboeken
Kinderen 7 t.m. 12 jaar 1 uur €32,50
13 jaar t.m. 18 jaar 1 uur €37,50
Volwassenen 1 uur 15 min
€39,50
Bedrijven incompany training
in overleg
op aanvraag
Scholen
in overleg op aanvraag
Voorwaarden

Cursusprijzen
zijn exclusief de kosten voor lesboeken. U betaalt het totaal aantal lessen vooruit per factuur. De cursusprijs is vrijgesteld van BTW in het kader van het algemeen vormend taalonderwijs.

Lesmateriaal Studieboeken en ander lesmateriaal dienen door de cursisten zelf te worden gekocht. U kunt de studieboeken aanschaffen bij de plaatselijke boekhandel of via internet.

Aanmelden Wanneer u of uw kind zich heeft aangemeld voor een cursus dan geldt de aanmelding als definitief. Op basis van de inschrijvingen stelt Chinese4U namelijk de groepen samen en vindt reservering van de ruimte plaats. Betalingen per factuur.

Lesuitval door docent Wanneer tijdens de cursus een les uitvalt door verhindering van de docent, zal deze les aan het eind van de reeks worden ingehaald. Houd u er rekening mee dat de cursus dan een week later eindigt.

Lesuitval door cursist  Het niet verschijnen op een les door eigen toedoen of gemiste lessen door vakantie, ziekte, verhuizing, zakenreizen, schoolactiviteiten, werkverplichtingen, persoonlijke afspraken e.d. is voor rekening van de cursist zelf.