Najaarslessen Chinees volwassenen en kinderen 2019

Nieuwe lessen seizoen 2019-2020 voor zowel beginners, licht-gevorderden en gevorderden voor volwassenen en kinderen:

Chinees voor beginners

Volwassenen: Wegens een drukke agenda is er momenteel geen beginnersgroep volwassenen. Wilt u als beginner toch een cursus/training volgen dan kan in overleg een afspraak gemaakt worden.
Kinderen: Vrijdagmiddag 15.00 – 16.00 uur. Tijdstip is afhankelijk van niveau en leeftijd. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

U of uw kind(eren) maakt kennis met de basisbeginselen van de Chinese taal. We leren het Mandarijnchinees. U of uw kind(eren) leert al snel een aantal dagelijkse woorden en zinnen waarmee u een eenvoudig gesprekje kunt voeren. Ook leert u of uw kind(eren) een aantal basis Chinese karakters schrijven.

Chinees voor licht-gevorderden
Volwassenen: Woensdagavond 19.30 – 20.45 uur. In deze groep zijn nog plaatsen beschikbaar.
Kinderen: Vrijdagmiddag 16.00-17.00 uur. In deze groep zijn nog plaatsen beschikbaar.

Deze lessen zijn een vervolg op de lessen van vorig jaar. Heeft u of uw kind al eerder een cursus Chinees ergens anders gevolgd? En wilt u uw kennis opfrissen? Samen kunnen we kijken naar het niveau en kennis en of deze groep geschikt is.

Chinees voor gevorderden
Volwassenen: Vrijdagmiddag 13.30-14.45 uur. In deze groep zijn nog plaatsen beschikbaar.

Bent u al wat (ver)gevorderd in Chinees spreken, schrijven en lezen? Dan is deze groep misschien geschikt voor u. We voeren meer gesprekjes in het Chinees, schrijven meer korte teksten in Chinese karakters en lezen gezamenlijk eenvoudige Chinese teksten of een Chinees boekje.

Weet u niet welke lessen voor u of uw kind(eren) geschikt zijn? U kunt altijd mailen naar infochinese4u[at]gmail.com of langskomen bij de kraam van Chinese4U op de Aktiviteitenmarkt 2019 op zaterdag 7 september 2019 Het Rond in Houten.

Chinese4U op Aktiviteitenmarkt Het RondDit jaar staat Chinese4U weer op de Aktiviteitenmarkt op Het Rond in Houten. De Aktiviteitenmarkt vindt plaats op zaterdag 7 september 2019 van 10.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunt u ook langskomen voor meer informatie of om het lesmateriaal te bekijken.

Lestarieven zijn exclusief lesboeken. U betaalt het totaal aantal lessen vooruit per factuur.

再见 (zàijiàn) !