Cursusaanbod

Chinese4U

Chinese4U biedt volwassenen, tieners en kinderen de kans om in kleine groepen Chinees te leren. Daarnaast maakt u kennis met de Chinese cultuur en de Chinese geschiedenis.

Mandarijnchinees

U leert het Mandarijn, de officiƫle taal in China, met Chinese karakters. Dit is de taal die ook op Chinese scholen wordt onderwezen. De praktische taalvaardigheid komt aan bod om bijvoorbeeld uzelf voor te stellen, de tijd of de weg te vragen. De nadruk ligt op het spreken, lezen en schrijven van de karakters en het systematisch leren en oefenen.

Chinese karakters

Met de cursus Mandarijn leert u niet alleen Chinees spreken en verstaan maar ook Chinese karakters te herkennen die essentieel zijn om bijvoorbeeld uithangborden of eenvoudige boekjes te kunnen lezen.

boeken karakters shan shui ren jia

Voor bedrijven

Voor bedrijven is het een groot voordeel als zij beter bekend zijn met de Chinese taal en cultuur. Chinezen kennen andere omgangsvormen en hebben een andere kijk op zaken doen dan Nederlanders. De cursussen leveren een bijdrage aan het succesvol zaken doen met Chinezen.

Spreekt u nog geen Chinees?
Chinese4U leert het u tijdens een incompanytraining Chinees voor beginners. Incompanytrainingen kunnen het hele jaar door plaatsvinden.

Heeft u meer collega’s die de training willen volgen?
Chinese4U bespreekt graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Mail infochinese4u[at]gmail.com.