Najaarslessen Chinees 2021-2022

Najaarslessen Chinees 2021-2022 voor zowel beginners, licht-gevorderden en gevorderden voor volwassenen en kinderen beginnen per 16 september. De lessen zijn op locatie. Inschrijving is nu open.

Chinees voor beginners
Volwassenen (beginners): Start donderdag 16 september 19.30 – 20.45 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.
Kinderen (beginners): Start vrijdagmiddag 17 september. 15.00 – 16.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

U of uw kind(eren) maakt kennis met de basisbeginselen van de Chinese taal. We leren het Mandarijnchinees. U of uw kind(eren) leert al snel een aantal dagelijkse woorden en zinnen waarmee u een eenvoudig gesprekje kunt voeren. Ook leert u of uw kind(eren) een aantal basis Chinese karakters schrijven. Europees Referentiekader A1 min/A1

Chinees voor halfgevorderden
Instroom na overleg met de docente.

Chinees voor gevorderden
Volwassenen (gevorderden): Start donderdag 16 september 21.00 – 22.15 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Bent u al wat (ver)gevorderd in Chinees spreken, schrijven en lezen? Dan is deze groep misschien geschikt voor u. We voeren meer gesprekjes in het Chinees, schrijven meer korte teksten in Chinese karakters en lezen gezamenlijk eenvoudige Chinese teksten of een Chinees boekje. Europees Referentiekader A2/A2 op weg naar B1

Weet u niet welke lessen voor u of uw kind(eren) geschikt zijn? U kunt mailen naar infochinese4u[at]gmail.com of langskomen bij de kraam van Chinese4U op de Aktiviteitenmarkt 2021 Het Rond in Houten op zaterdag 4 september 2021.

Aanmelden? Mail naar infochinese4u[at]gmail.com.

再见 (zàijiàn) !

 

Let op!
1. Aanmelden
Wanneer u of uw kind zich heeft aangemeld voor een cursus dan geldt de aanmelding als definitief. Op basis van de inschrijvingen stelt Chinese4U namelijk de groepen samen en vindt reservering van de ruimte plaats.

2. Lesuitval door docent 
Wanneer tijdens de cursus een les uitvalt door verhindering van de docent, zal deze les aan het eind van de reeks worden ingehaald. Houd u er rekening mee dat de cursus dan een week later eindigt.

3. Lesuitval door cursist
Het niet verschijnen op een les door eigen toedoen of gemiste lessen door vakantie, ziekte, verhuizing, zakenreizen, schoolactiviteiten, werkverplichtingen, persoonlijke afspraken e.d. is voor rekening van de cursist zelf.

4. Lestarieven zijn exclusief lesboeken.
5.Voor alle cursisten geldt dat u de lesboeken zelf dient aan te schaffen.
6.U betaalt het totaal aantal lessen vooruit per factuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.