Nieuw seizoen lessen Chinees 2020 – 2021

Nieuw seizoen lessen Chinees 2020-2021 voor zowel beginners, licht-gevorderden en gevorderden voor volwassenen en kinderen:

Najaarslessen 21 september 2020 tot en met 15 januari 2021 (totaal 16 lessen). De lessen zijn op locatie. In deze coronatijd staat veiligheid voorop. Dat betekent dat Chinese4U zich in het leslokaal houdt aan de RIVM richtlijnen van anderhalve-meter-afstand en bij aankomst desinfectie.

Chinees voor beginners
Volwassenen: (Gewijzigde startdatum)  Start maandag 21 september 19.30 – 20.45 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.
Kinderen: Start vrijdagmiddag 18 september 15.00 – 16.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

U of uw kind(eren) maakt kennis met de basisbeginselen van de Chinese taal. We leren het Mandarijnchinees. U of uw kind(eren) leert al snel een aantal dagelijkse woorden en zinnen waarmee u een eenvoudig gesprekje kunt voeren. Ook leert u of uw kind(eren) een aantal basis Chinese karakters schrijven. Europees Referentiekader A1 min/A1

Chinees voor (licht)gevorderden
Volwassenen: (Gewijzigde startdatum) Start maandag 21 september 20.45 – 22.00 uur.  In deze groep zijn nog plaatsen beschikbaar.
Europees Referentiekader A1 op weg naar A2.

Chinees voor gevorderden
Volwassenen: Vrijdagmiddag 13.30-14.45 uur. In deze groep zijn nog plaatsen beschikbaar.

Bent u al wat (ver)gevorderd in Chinees spreken, schrijven en lezen? Dan is deze groep misschien geschikt voor u. We voeren meer gesprekjes in het Chinees, schrijven meer korte teksten in Chinese karakters en lezen gezamenlijk eenvoudige Chinese teksten of een Chinees boekje. Europees Referentiekader A2.

Lestarieven zijn exclusief lesboeken. U betaalt het totaal aantal lessen vooruit per factuur. Inschrijven kan via infochinese4u[at]gmail.com.

Weet u niet welke lessen voor u of uw kind(eren) geschikt zijn? U kunt altijd mailen naar infochinese4u[at]gmail.com of langskomen bij de kraam van Chinese4U op de Aktiviteitenmarkt 2020 Het Rond in Houten op zaterdag 5 september 2020.

再见 (zàijiàn) !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.